Handreiniging, de beste reiniging voor uw handen

Bescherming van uw handen

Een goede reiniging en verzorging van uw handen is zeer belangrijk! In deze blog vertellen wij u graag meer over de verschillende soorten handreiniging die in ons assortiment te vinden zijn.

Desinfecteren van uw handen

Wanneer u werkt in een omgeving waarin absolute reiniging gewenst is, is het wellicht nodig om uw handen te desinfecteren. Hiervoor is desinfecterende zeep het uitstekende middel om uw handen volledig te ontdoen van bacteriën. Een vaak gehoord misverstand is het verschil tussen antibacteriële zeep en desinfectiezeep. Het verschil tussen deze twee soorten zeep is dat de antibacteriële zeep alleen het vuil en tijdelijke bacteriën verwijdert. Desinfectiezeep verwijdert daar en tegen alle bacteriën die op uw handen aanwezig zijn.

Hardnekkig vuil

Wanneer u in omgevingen werkt waarin hardnekkig vuil een dagelijks goed is, zoals in autogarages en bedrijven in de zware industrie, vraagt dit om een krachtige reiniger voor uw handen! De zogeheten 'Heavy duty reinigers' van het merk Swarfega bieden oplossing voor deze problemen. Zo zijn er in ons assortiment verschillende soorten heavy duty reinigers met elk hun eigen toepassing. Deze handreinigers kenmerken zich door de toepassing van microkorrels in de zeep, hierdoor kunnen stoffen als teer en oliën eenvoudig van de handen verwijderd worden. Een van de meest verkochte handreinigingsmiddelen in onze webshop is de Swarfega Rood.

Het drogen van uw handen

Wanneer uw handen gereinigd zijn wilt u deze ook weer netjes droog hebben. Hiervoor kunt u kiezen tussen twee verschillende mogelijkheden: handdoeken of handdrogers. Wilt u meer weten over het inrichten van uw sanitaire omgeving met bijvoorbeeld de Tork elevation line? Dan verwijzen wij u graag door naar de blog die over dit onderwerp geschreven is.

Als blogger op Jobo-Schoonmaak.nl houd ik mijzelf voornamelijk bezig met het schrijven van interessante artikelen waarmee ik de bezoekers van Jobo-Schoonmaak.nl beter kan helpen met het maken van een keuze. Door het geven van tips en andere informatie via de blog hoop ik mensen nét even dat stukje extra informatie te geven waarmee ze het juiste product kunnen kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *