De verschillende kleuren schuurpads

Online schuurpads kopen

Wanneer u op zoek bent naar schuurpads voor uw houderpad of schoonmaakmachine kunt u kiezen uit een aantal verschillende kleuren. Wat de verschillen tussen deze kleuren zijn en waarvoor u ze precies kunt gebruiken zullen we in deze blog aan u uitleggen.

Welke kleuren en maten zijn er beschikbaar?

Binnen het assortiment aan schuurpads zijn er een aantal vaste kleuren. De kleuren die het meest verkocht worden zijn: wit, bruin, rood, groen, zwart en blauw. Naast de specifieke kwaliteit en toepassing van elke kleur zijn er ook verschillende maten beschikbaar. De verschillende beschikbare maten schuurpads zijn de 10-inch en de 13 tot 17-inch. Hierbij zijn de meest schoonmaakmachines uitgerust met een 17-inch schuurpad. Bent u er niet helemaal zeker van welke maat u moet hebben? Dan kunt u eenvoudig uw aandrijf board opmeten, tel hierbij dan 2,5 cm erbij op en u heeft de juiste maat voor pad gevonden!

Inch naar centimeter

10-inch

25.4 cm

Witte pads

De witte pads zijn een zeer zachte pad en zijn zeer geschikt voor het droog polijsten van schone vloeren. Door het polijsten wordt een glanslaag gecreëerd waardoor de vloer een zogeheten 'wet-look' krijgt.

witte schuurpads

Bruine pads

Wanneer u licht en oppervlakkig vuil wilt verwijderen van uw vloer, dan is de bruine pad de juiste keuze! Deze pad is iets ruwer dan de witte pad waardoor het beter geschikt is om licht te reinigen.

bruine schuurpads

Rode pads

De rode schuurpads zijn ruwer dan de bruine pads en hierdoor zeer goed geschikt voor lichte schoonmaakwerkzaamheden. De rode pads zijn ook geschikt voor het verwijderen van strepen op vloeren.

rode schuurpads

Blauwe pads

De blauwe pads zijn geschikt voor middelzware schrobtaken. Hierdoor is het goed te gebruiken voor het verwijderen van matige vervuiling en voor dagelijks onderhoud van waterbestendige harde vloeren.

blauwe schuurpads

Groene pads

De groene pads zijn geschikt voor zware schrobtaken. Door de ruwheid van deze pads zorgt ervoor dat hardnekkig vuil eenvoudig verwijderd wordt. Daarnaast zijn de groene pads ook geschikt voor lichte stripwerk.

groene schuurpads

Zwarte pads

Deze pads zijn zeer krachtig en ruw tijdens het gebruik. Hierdoor is het vooral bedoeld voor het strippen van vloeren en het verwijderen van de oude top lagen. Door de kracht is het belangrijk om een constante beweging te houden om geen beschadigingen aan te brengen aan de vloer.

zwarte schuurpads
Als blogger op Jobo-Schoonmaak.nl houd ik mijzelf voornamelijk bezig met het schrijven van interessante artikelen waarmee ik de bezoekers van Jobo-Schoonmaak.nl beter kan helpen met het maken van een keuze. Door het geven van tips en andere informatie via de blog hoop ik mensen nét even dat stukje extra informatie te geven waarmee ze het juiste product kunnen kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *