Het perfecte team voor een blinkend sanitair!

Maak kennis met...

Heeft u ook zo'n hekel aan vieze en ruikende sanitairgroepen? Binnen veel bedrijven, scholen en verenigingen is een vies sanitair een probleem. In deze blog vertellen wij u graag iets meer over drie producten die samen de strijd tegen een vies sanitair kunnen winnen. Maak kennis met de Dr. Schnell's Milizid, de Pumie Wonder Stick en ons huismerk Urinevanger!

Dr. Schnell Milizid sanitairreiniger

Als één van de beste en meest krachtige sanitairreinigers op de markt verkrijgbaar, kan de Milizid van Dr Schnell niet ontbreken in dit dream team. Door zijn krachtige werking, verwijdert het eenvoudig kalkaanslag en vuil. Naast de standaard Milizid is hij ook verkrijgbaar in verschillende geuren zoals mint en citroen. Wanneer u dagelijks reinigt met Milizid is periodieke reiniging van uw sanitair zelfs overbodig! Naast de krachtige werking garandeert dit product tevens een glanzend resultaat zonder nadrogen. En als extra voordeel is de Milizid krachtig in reinigen, maar is het daarnaast vriendelijk voor de huid. Op deze manier heeft u dus geen kans op irritaties wanneer uw huid in aanraking komt met deze krachtpatser.

De wonderlijke stick van Pumie

Om ook hardnekkig vuil aan te pakken zoals kalk, urinesteen en vlekken van toiletten en urinoirs kan de Pumie Stick uitkomst bieden! Deze wondersticks zijn gemaakt van puinsteen dat wordt gewonnen uit ijzererts. Door zijn speciale samenstelling van materialen is het een uitstekende partner om hardnekkig vuil te verwijderen. Geen zin in vieze handen? Combineer dan deze sticks met handige wegwerphandschoenen!

Last but not least, de Prima Urinevanger

De Prima Sanifris Bio urinevanger is een geconcentreerde en fris geparfumeerde voor het reinigen van uw sanitair. De urinevanger is een uitstekend product om toiletgroepen die veelvuldig gebruikt worden te reinigen. De urinevanger kenmerkt zijn sterkte door het oplossen van geurproblemen binnen sterk ruikende toiletgroepen.

Door de micro-origanismen zorgen samen voor een effectieve stankafbraak. Let wel even op dat het product niet werkt wanneer het gecombineerd wordt met desinfectiemiddelen. Kortom, deze partij mag zeker niet ontbreken bij het reinigen van uw sanitair!

Als blogger op Jobo-Schoonmaak.nl houd ik mijzelf voornamelijk bezig met het schrijven van interessante artikelen waarmee ik de bezoekers van Jobo-Schoonmaak.nl beter kan helpen met het maken van een keuze. Door het geven van tips en andere informatie via de blog hoop ik mensen nét even dat stukje extra informatie te geven waarmee ze het juiste product kunnen kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *