0528 275 151CONTACT
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Handendrogers in alle soorten, maten en kleuren! Bespaar op papierverbruik door de papierdispensers door deze te vervangen door één van onze handendrogers. Onze handendrogers zijn verkrijgbaar in verschillende krachtige blazers en kleuren, heeft u advies nodig? Bel ons gerust voor meer informatie over ons assortiment handendrogers.

Handendrogers

   

3 Artikel(en)

 1. Handendroger automatisch

  Als u van stoer houdt, kiest u voor mat rvs. Het zorgvuldig geslepen materiaal geeft elk ontwerp direct een robuuste uitstraling.

  Met deze handendroger biedt u uw gasten niet alleen een in het oog springend accessoire, maar ook optimaal gebruikscomfort. Wie de handen uit de mouwen steekt, wordt direct getrakteerd op een flinke droogbeurt. De handendroger heeft slechts een halve minuut nodig om handen te drogen. Door de draaibare tuit is het mogelijk de luchtstroom naar wens te verplaatsen

  € 474,32
  Excl. BTW
 2. Handendroger drukknop

  Deze rvs handendroger kan simpelweg niet aan uw aandacht ontsnappen. De mat geslepen kap met de subtiel ingezette drukknop laat zien dat een praktisch ontwerp ook mooi kan zijn. Met een druk op de knop activeert u het beluchtingssysteem, dat precies voldoende tijd biedt om uw handen goed droog te krijgen.

  € 474,32
  Excl. BTW
 3. Automatische handendroger hands-in

  Na een toiletbezoek wilt u zo snel mogelijk weer aan het werk. Daarom is een efficiënte en hygiënische afwikkeling van uw toiletbezoek een vereiste. De hands-in handendroger van Mediclinics waarborgt een hygiënische en snelle afhandeling van uw toiletbezoek. Door de optimale droogsnelheid, staat u binnen een halve minuut weer buiten. De droger bevat een speciale antibacteriële Biocote bescherming, wat een hygiënisch gebruik van de droger waarborgt.

  € 1.082,95
  Excl. BTW
Loading ...Meer laden ...

   

3 Artikel(en)