Hygiëne en orde binnen uw schoonmaak met Vikan schoonmaakproducten

Vikan is één van de grootste leveranciers wereldwijd op het gebied van hygiëne en schoonmaakproducten. De producten zijn voornamelijk geschikt en gericht op food en gezondheidszorg. De producten zijn voornamelijk te herkennen aan hun vaak duidelijke kleuren, zoals rood, geel, blauw, groen en roze. Door het gebruik van verschillende kleuren van uw schoonmaakartikelen bent u in staat om hygiënisch en effectief schoon te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw Tork Elevation Line producten in optimale conditie houden. In deze blog vertellen wij u graag meer over de producten van Vikan en welke voordelen deze voor u kunnen hebben voor de schoonmaak binnen uw organisatie.

De voordelen van kleurcodes

Vikan hanteert binnen hun productassortiment een uniek concept op basis van kleurcodes. Zo zijn vrijwel alle producten leverbaar in soms wel meer dan 10 kleuren. Met de verschillende kleuren op het gebied van uw schoonmaakmaterialen bent u in staat om zorgvuldig en efficiënt te werken. Een aantal voordelen van het werken met verschillende kleuren binnen uw reiniging zijn:

  • Kruisbesmetting door gebruik van dezelfde materialen wordt verkleind
  • Werknemers zullen een grotere aandacht voor hygiëne hebben
  • Door elk product te gebruiken waarvoor het geschikt is, worden de kosten van uw schoonmaak verlaagd
  • Iedereen weet waarvoor het product gebruikt kan worden waardoor misverstanden worden beperkt

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die deze producten voor u kunnen hebben, en wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met ons via onze e-mail of bel met ons via 0528 275 151!

De verschillende kleuren van Vikan producten

Vikan bezems

Het assortiment van Vikan bezems heeft een breed scala aan verschillende lengtes en breedtes. Hierdoor vindt u altijd de meest geschikte bezems voor uw klus.

Vikan vloertrekkers

Eén van de hoofdproducten uit het assortiment van Vikan zijn hun vloertrekkers. Net als de bezems zijn deze in verschillende kleuren en afmetingen te bestellen.

Vikan handschrapers

De handschrapers worden voornamelijk gebruik binnen keukens. Maak bijvoorbeeld eenvoudig uw werkblad vrij van vuil met de ergonomische handschrapers.

Als blogger op Jobo-Schoonmaak.nl houd ik mijzelf voornamelijk bezig met het schrijven van interessante artikelen waarmee ik de bezoekers van Jobo-Schoonmaak.nl beter kan helpen met het maken van een keuze. Door het geven van tips en andere informatie via de blog hoop ik mensen nét even dat stukje extra informatie te geven waarmee ze het juiste product kunnen kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *